Salon w klimacie ceglanym

18 sierpnia 2017

Główne założenie projektu- stworzyć przestrzeń nowoczesną, ale jednocześnie ciepłą przyjazną. Od razu na myśl przychodzi cegła na ścianach z podłogą w kolorze drewna. Od tego założenia zaczął powstawać projekt. Przestrzeń jadalni i salonu w rzucie tworzy literę „L”. Na pierwszy plan wysuwa się jadalnia z solidnym drewnianym stołem i nowoczesnymi krzesłami. Kanapa i stolik kawowy są delikatnie schowane za ścianą kuchni, dzięki czemu w otwartej strefie dziennej udało się uzyskać bardziej intymny fragment. Nad kanapą zlokalizowano nowoczesną lampę z widocznymi ozdobnymi żarówkami, która doskonale doświetla tę część salonu, tworząc jednocześnie wspaniały efekt na ceglanej ścianie.

KONTAKT

Linn Design Natalia Linkert

ul. Grunwaldzka 4

46-022 Kępa

+48 517 638 371

kontakt@linndesign.pl